CÉGTÖRTÉNET
A PROPSZT Szerkezetépítő Kft 1994-ben alakult meg az előtte már éveken át kisiparként működő vállalkozásból.
Megalakulása óta folyamatos fejlődés jellemzi a céget, mely mára főleg a szerkezetépítés, de a generál kivitelezés a luxus épületek kivitelezése és a saját beruházások területén is egyre jelentősebb szereplője a budapesti építőipari piacnak. Fő tevékenységi területe a magánerős lakásépítés.

A cég tevékenységének kezdetekor a Binder Építőipari Vállalkozással együttműködve több lakópark és irodaház építését kivitelezte.( Pl.:a Japán Nagykövetség )
A Kft a következő években egyre több és nagyobb volumenű szerkezetépítési munkát nyert meg. Budapesten, főként a III. kerületben több tízezer m2 irodaépületet és lakóházat épített meg.( Meridian Szálló, Hattyúház, Csatárka úti lakóparkok )


1997-től a mai napig tartó folyamatos fejlődés eredményeképpen a Kft. cégcsoporttá nőtte ki magát. Kivitelezési munkákra szakosodott a Propszt Szerkezetépítő Kft, a Metal-Dom Kft és az Euro-Dom Kft.
A cégcsoport a kivitelezéshez szükséges saját gép- és eszközparkkal rendelkezik. Az építkezéseken magasan képzett, nagy gyakorlattal rendelkező és a cégnél több éve dolgozó építésvezetők irányítják a kivitelezési munkákat. A saját fizikai állomány, az építéshez szükséges szállítóeszközök, daruk, munkagépek segítségével gyors átfutási idő és kedvező árak mellett tud évente átlag 350 000 m2 zsaluzott felületet elkészíteni.

Egyre nagyobb igény jelentkezett a Megrendelők részéről, hogy a szerkezetépítés befejezése után folytassa az épületek kivitelezését a kulcsrakész állapotig. Ezen igények kielégítésére létrejött a Propszt Kft-én belül egy generálkivitelezői részleg. Ennek köszönhetően a kivitelezési munkák egyre nagyobb részét képezi a generálkivitelezés.
A generálkivitelezésen belül folyamatos igény jelentkezett a fokozottan igényes luxusépületek kivitelezésére is. A cégcsoport ezen feladatra is fel van készülve, referenciák szép számmal tanúskodnak ilyen épületek kivitelezési munkáiról.

A szerkezetépítés mellett folyamatos ingatlanfejlesztés jellemzi a cégcsoportot. 1997-ben megalakult az ingatlanforgalmazással és hasznosítással foglalkozó Makro-Dom Kft, majd követte az EPM-X Kft és az MP-HÁZ Kft. Ezen cégek létrejöttével jelenős saját beruházás jött létre, illetve van folyamatban.

2001-től a cégcsoport a jelenlegi minden igényt kielégítő saját irodaházában dolgozik. Telephelyük, mely további fejlesztésekre ad lehetőséget 5000 m2 áll rendelkezésre Óbudán a Kunigunda u. 84.szám alatt.

A jó minőségű munkának köszönhetően a megrendelők visszatérnek, így a cégcsoport munkaellátottsága folyamatos.

Reméljük, hogy megrendelésével bennünket tisztel meg és mihamarabb Megrendelőink sorában tudhatjuk.